Over Meatspecial B.V.

Meatspecial pand

Al meer dan 45 jaar is Meatspecial BV de specialist in het produceren van een uitgebreid assortiment gegaarde vleesproducten. Wij leveren hoofdzakelijk aan producenten van salades, maaltijden en snacks maar ook aan horeca-grossiers. Al onze producten worden, door ons vakkundig team en met behulp van ons moderne machinepark, geheel naar eigen wens geproduceerd. Sinds 2014 is Meatspecial BV ook erkend als productiebedrijf verwerkte visserijproducten en zijn wij gestart met het ontwikkelen van vegetarische producten.

Productie
Van een complete worst tot een gesneden en gegrild product waarbij Privat-label, Tailormade, Natrium gereduceerd, Beter Leven en Clean Label tot de mogelijkheden horen. Door ons moderne machinepark is bij Meatspecial BV vrijwel alles mogelijk!

Topkwaliteit
Een team van professionals met kennis van belangrijke zaken, zoals grondstoffen, productiemethoden en de werkwijze van de industrie, is iedere dag volop bezig om de kwaliteit en veiligheid van de producten te borgen en waar nodig verder te optimaliseren. Dat het team langdurig daarin slaagt blijkt wel: de relatie met klanten is langdurig en nog steeds verwelkomt Meatspecial met veel plezier nieuwe klanten. In het kwaliteitsmanagementsysteem van Meatspecial staat voedselveiligheid centraal. Om deze veiligheid te garanderen, beschikken we over een goed geïmplementeerd HACCP-systeem. Tevens is ons kwaliteit- en voedselveiligheidssysteem BRC gecertificeerd.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Niet alleen kwaliteit maar ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft onze aandacht. Zo willen wij o.a. duidelijkheid over de herkomst van onze producten, waar mogelijk milieuvriendelijker produceren en verantwoorde arbeidsomstandigheden.

Transport in eigen beheer
Meatspecial is in het bezit van eigen geconditioneerde vrachtwagens waarmee dagelijks de orders volgends afspraak worden afgeleverd. Doordat het transport in eigen beheer is, is het bedrijf in staat om op ieder gewenst moment van de dag, zelfs in noodgevallen buiten openingstijden, haar klanten van dienst te zijn. Naast het eigen transport kan er natuurlijk ook een transportbedrijf ingezet worden voor de kleinere orders die niet op de eigen route liggen.