Specialist in vleesproducten
     
Welkom bij Meatspecial

Al meer dan 45 jaar is Meatspecial BV de specialist in het produceren van een uitgebreid assortiment gegaarde vleesproducten. Wij leveren hoofdzakelijk aan producenten van salades, maaltijden en snacks maar ook aan horeca-grossiers. Al onze producten worden, door ons vakkundig team en met behulp van ons moderne machinepark, geheel naar eigen wens geproduceerd. Sinds 2014 is Meatspecial BV ook erkend als productiebedrijf verwerkte visserijproducten en zijn wij gestart met het ontwikkelen van vegetarische producten.

Productie
Bij ons is vrijwel alles mogelijk! van een complete worst tot een gesneden en gegrild product waarbij o.a. Privat-label, Tailormade, Natrium gereduceerd, Beter Leven en Clean Label tot de mogelijkheden horen. Wij blijven met de tijd meegaan en zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten in onze proefkeuken.

Kwaliteit
Naast dat ons productieproces is voorzien van een goedgekeurd HACCP procesbeheerssysteem zijn wij BRC grade A gecertificeerd. Samen met ons team van enthousiaste en vakkundige mensen zijn wij dagelijks druk om een goede en stabiele kwaliteit van onze producten te garanderen. En waar nodig op een zo efficiënt en doeltreffend mogelijke manier te verbeteren, waar niet alleen wij maar ook u als bestaande of toekomstige klant profijt van heeft. Zo hebben wij in 2013 een in-line X-ray detectie geïnstalleerd waarbij de aanwezigheid van botjes, in met name kip producten, tot een absoluut minimum beperkt wordt.

MVO
Niet alleen kwaliteit maar ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft onze aandacht. Zo willen wij o.a. duidelijkheid over de herkomst van onze producten, milieuvriendelijker produceren waar mogelijk en verantwoorde arbeidsomstandigheden.

Transport
Meatspecial BV is in het bezit van een eigen geconditioneerde vrachtwagens waarmee wij dagelijks de orders volgens afspraak afleveren. Doordat wij het transport in eigen beheer hebben zijn wij in staat u op ieder gewenst moment van de dag, zelfs in noodgevallen en buiten openingstijden, van dienst te zijn!

Dienstverlening
Buiten het leveren van een kwaliteitsproduct staan wij u graag terzijde bij het ontwikkelen en/of verbeteren van bestaande en nieuwe producten

 

 

Meatspecial b.v.

adres Aaltenseweg 56A
7051 CM Varsseveld

Postbus 56
7050 AB Varsseveld
telefoon +31 (0)315 24 18 86
fax +31 (0)315 24 25 75
email info@meatspecial.nl

Online brochure

Klik op onderstaande afbeelding voor onze online brochure.

online brochure